Innovatív ötlet

A Prosis gőzgépek kiváló alternatívát jelentenek a hagyományos vízmosók helyett, biztosítják a szolgáltatások jobb minőségét és az ügyfelek jobb elérését.

Nyereséges üzlet

Az alacsonyabb üzemeltetési költségek, a gyorsabb vállalkozásindítás és a szolgáltatások szélesebb köre jövedelmezőbbé teszi vállalkozásodat, mint egy hagyományos mosó esetén.

Ökológiai tevékenység

Az alacsony vízfogyasztás és a vegyszerek használatának csökkentése környezetbaráttá teszi a mosódat.

Jövőorientáció

A Prosis gőzgépek részei a XXI.század öko trendjének, amit a tisztítási és fertőtlenítési szolgáltatások iránti növekvő igény jellemez.

Érdekelnek a Prosis gőzgépek és vállalkozást indítanál?
Írj nekünk, vagy hívj minket és gyere el bemutatótermünkbe, ahol az összes gépünket megnézheted!

Az ügyfelek irántunk tanúsított bizalma lehetővé tette cégcsoportunk számára, hogy megszerezzük a gőzgépek piacának 80%-át Közép-Kelet Európában.

A Prosis cégcsoport a gőzmosó-ipar legtapasztaltabb vállalata Közép-Kelet Európában. Ezen régióban területén több száz mobil és fix telepítésű gőzmosóval való együttműködésnek köszönhetően hatalmas piaci ismeretekre tettünk szert, amelyet folyamatosan megosztunk ügyfeleinkkel. Nagy megtiszteltetés és kötelezettség számunkra az olyan ügyfelekkel való együttműködés, akik gőzmosó formájában szeretnének üzletet nyitni, ezért minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy az általad nyitott vállalkozás elégedettséget és az elvárható magas profitot nyújtson Neked.

Miért éppen a Prosis?

Megannyi lehetőség, amit gőzmosó vállalkozásoddal megcélozhatsz!