Gőzmosók az iparban

A magas hőmérsékletű gőz kiváló eszköz a különféle szennyeződések eltávolítására gyakorlatilag az összes iparágban.

A gőz tökéletesen távolítja el szennyeződéseket, fertőtleníti és zsírtalanítja a tisztított felületeket. Jelentősen csökkenti a víz és vegyszerek felhasználását. Lehetővé teszi a tisztítási munkák elvégzését a zajló folyamatos leállítása nélkül. 

A gőztisztítás előnyei

Eltávolítja el a szennyeződéseket, és zsírtalanítja és fertőtleníti is a tisztított felületeket
Eljut olyan helyekre is, amelyekhez a hagyományos tisztítási módszerek nem férnek hozzá
Jelentősen csökkenti a víz és a vegyszerek felhasználását a tisztítási folyamat során
A tisztítási folyamat nagy mennyiségű szennyvíz keletkezése nélkül hajtható végre
Lehetővé teszi a tisztítási munkák elvégzését a zajló folyamatok leállítása és szétbontás nélkül

Fő alkalmazási területek

Élelmiszeripar

A gőztisztítás tökéletesen vizsgázik az élelmiszeripar számos ágában. Alkalmazása a baktériumok és vírusok 99%-át elpusztítja, vegyszerek vagy tisztítószerek használata nélkül. A professzionális gőzfejlesztők használhatók hús - és halfeldolgozó üzemekben, pékségekben, cukrászdákban, tejüzemekben, vágóhidakon, italiparban, palackozó üzemekben és szőlőültetvényeken, borászatokan.

Vegyipar

A gőzgépek tökéletesen vizsgáznak az ipari terek, gyártósorok és gépek tisztítása során a vegyipari üzemekben. A magas hőmérsékletnek köszönhetően a gőz lehetővé teszi a tisztított felületek zsírtalanítását nagy mennyiségű vegyszer és víz felhasználása nélkül.

Raktárak és logisztikai központok

A gőzgépek lehetővé teszik a tisztítási folyamatok végrehajtását a zajló folyamatok leállítása nélkül olyan helyeken, mint a raktárak, válogatóközpontok vagy logisztikai központok. Gőz segítségével tisztíthatjuk a raktárhelyiségeket, üvegezéseket, emelőket, szállítószalagokat, acélszerkezeteket, stb. Mindez a vegyszerek és víz minimális felhasználásával történik.

Elektrotechnikai ipar

A gőz tökéletesen távolítja el a zsírokat és kenőanyagokat az ipari gépek felületéről, így az elektrotechnikai ipar számos ágában alkalmazható a berendezések tisztításának és karbantartásának folyamataiban. A magas hőmérsékletnek és a speciális kiegészítőknek köszönhetően a gőzfejlesztők a rozsda, a festék és a lakk maradványainak eltávolítására, valamint a tisztított felületek alapos zsírtalanítására hasznákhatók.

További információk és bemutatótermi időpontegyeztetés