Indíts mobil gőzmosó vállalkozást
Indíts gőzös autókozmetika vállalkozást

Innovatív ötlet

A gőzmosó kiváló alternatívát jelent a hagyományos vízmosók helyett, mely biztosítja a szolgáltatások jobb minőségét és az ügyfelek jobb elérését.

Nyereséges üzlet

Az alacsonyabb üzemeltetési költségek, a gyorsabb vállalkozásindítás és a szolgáltatások szélesebb köre jövedelmezőbbé teszi vállalkozásodat, mint egy hagyományos mosó esetén.

Ökológiai tevékenység

Az alacsony vízfogyasztás és a vegyszerek használatának csökkentése környezetbaráttá teszi a mosódat.

Jövőorientáció

A gőzmosók része a XXI.század öko trendjének, amely a tisztítási és fertőtlenítési szolgáltatások iránti növekvő igény jellemzi.

Érdekel a gőzmosó indításának ötlete?

Írj nekünk, vagy hívj minket!   A gőzmosó egy nagyszerű üzleti ötlet, amely a környezettudatos technológiának, az egyszerű vállalkozás indításnak és az alacsony üzemeltetési költségeknek köszönhetően, kimagasló profitot termelő vállalkozási ötlet.

  ~ emyjnie

  A gőzmosó és fertőtlenítő szolgáltatások iránti óriási kereslet miatt a mobil gőzmosó nagyszerű ötlet egy nyereséges vállalkozásra.

  ~ mambiznes

  Mobil gőzmosó
  Nyiss egy nyereséges gőzmosót, mellyel az ügyfélhez kiszállva helyszíni tisztítási és fertőtlenítési szolgáltatásokat tudsz nyújtani. Ez egy ritka, de nagyon dinamikusan fejlődő szolgáltatás az európai piacon. A vállalkozásod mobil jellege lehetővé teszi, hogy a célközönséged sokkal nagyobb csoportját érd el, például autóflottával rendelkező cégeket, használtautó kereskedőket és kölcsönzőket. A gőz extra tulajdonságaiknak köszönhetően a gőzgépek tisztítási szolgáltatásokat nyújtanak az iparban, a vendéglátásban és a közterületeken is. A forró gőz tisztít és fertőtlenít, eltávolítva a baktériumokat (99,9%-át), vírusokat (99,9%-át) és gombákat (99,9%-át) minden típusú felületről.
  Mik az előnyeid?
  Mit kapsz?

  Érdekel a gőzmosó nyitásának ötlete?

  Gőzös Autókozmetika
  Nyiss egy professzionális gőzös autókozmetikát, és működtesd vállalkozásodat vízügyi engedélyek nélkül, épületbe történő beruházás, alépítmények és költséges telepítés nélkül. Csak a megfelelő helyre van szükséged – mi gondoskodunk a többiről, egy speciálisan kialakított sátrat / designt biztosítunk Neked, vagy a helyiségeket alakítjuk át, a legmagasabb minőségű felszerelést és megfelelően kiválasztott autókozmetikumokat biztosítjuk. Az együttműködés részeként átfogó képzésben részesülsz a gőztisztítási technikákról és az autókozmetikai szolgáltatásokról, a tapasztalt munkatársaink pedig gyakorlati tippeket nyújtanak a vállalkozás vezetéséhez. Annak érdekében, hogy a gőzös autókozmetikád látható legyen az interneten, ingyen elhelyezzük és marketing támogatást nyújtunk a Prosis csoport egyik platformján.
  Mik az előnyeid?
  Mit kapsz?

  Ne várj tovább, látogass el díjtalan nyíltnapunk egyikére, ahol az összes automatánkat megnézheted!

  Miért éppen a Prosis?

  Az ügyfelek irántunk tanúsított bizalma lehetővé tette cégcsoportunk számára, hogy megszerezzük a gőzmosók piacának 80%-át Közép-Kelet Európában.

  A Prosis cégcsoport a gőzmosó-ipar legtapasztaltabb vállalata Közép-Kelet Európában. Ezen régióban területén több száz mobil és fix telepítésű gőzmosóval való együttműködésnek köszönhetően hatalmas piaci ismeretekre tettünk szert, amelyet folyamatosan megosztunk ügyfeleinkkel. Nagy megtiszteltetés és kötelezettség számunkra az olyan ügyfelekkel való együttműködés, akik gőzmosó formájában szeretnének üzletet nyitni, ezért minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy az általad nyitott vállalkozás elégedettséget és az elvárható magas profitot nyújtson Neked.

  Ügyfeleink történetei

  Gőzmosó Przemyślben
  2020. július 21.
  Csak és kizárólag mobil vállalkozás érdekelt bennünket, mivel nem tudtunk helyhez kötött céget alapítani, miután megtaláltuk az interneten a lehetőségeket és felmértük a piacot, úgy döntöttünk, hogy olyan mobilcéget indítunk, amely tevékenységei autók, bútor kárpitok és szőnyegek tisztítása.

  Gőzmosó Rybnikben

  2020. április 30.

  Amikor 2017 elején elkezdtük, nem gondoltuk volna, hogy ilyen gyorsan feltörünk. Kemény munka, csúcskategóriás felszerelések és vegyszerek eredményezték a „2018 legjobbja” 2018-as címet, amelyet a www.oferteo.pl weboldal ítélt oda.

  Gőzmosó Lesznoban

  2020. január 27.
  Sok évig dolgoztam minimálbérért, alkalmazottként. Ezen felül ingyenes túlórák, napi munkába járás, sok feladat és romló munkahelyi légkör volt jellemző a régi életemre. Besokaltam, és nekiálltam vállalkozási lehetőséget keresni, hogy magam ura legyek. Ekkor találkoztam a gőz technológiával, ami elsőre is megfogott, amint jobban utána jártam és ki is próbáltam, eldöntöttem, hogy ezzel fogok foglalkozni. Kedvező finanszírozási támogatást kaptam, aminek köszönhetően el tudtam indulni.

  Gőzmosó Budapesten

  2020. augusztus 14.

  Vállalkozási ötletként jött felém a gőztmosó ötlete még 2019-ben. A Prosis szakmai tudását kikérve, és felhasználva elindítottam a saját új vállalkozásom, mely a jelen pandémiás világban – tisztítás és fertőtlenítés környezettudatos technológiával, szinte tarol a piacon. Sikerem titka a gyorsan megszerzett szaktudás, és a változásokra való gyors reagálás. 

  Érdekel a gőzmosó megnyitásának ötlete?

  Írj nekünk, vagy hívj minket!

  +36 30 653 5232

  +36 20 343 9141

  +36 20 455 4272   2021 @ Prosis Kft

   Adatvédelmi irányelvek

   ELÉRHETŐSÉGEK

   Prosis Kft.

   1211 Budapest, Mansfeld Péter utca 27.
   telefon: +36 20 455 4272
   e-mail: office@prosis.hu

   Időpontegyeztetés szükséges!

   Értékesítés

   +36 30 653 5232
   +36 20 343 9141
   +36 20 455 4272

   Szerviz
   +36 20 538 5363

   E-mail: info@prosis.hu