Autómosóban a Prosis Gőz segíthet neked kiszolgálni az ügyfelek minden igényét. A kárpittisztító automata egy áram csatlakozással telepíthető, a gőz technológiának köszönhetően egyszerű üzemeltetést garantál. Napi 2 perc munkaigénnyel, hihetetlenül alacsony üzemeltetési költséggel üzemeltethető.

A Prosis Gőz Automaták 8 típusával az adott mosóban akár 5 új szolgáltatást bevezethetsz, minden olyan területre, ami eddig nem volt önkiszolgáló módon tisztítható, így fizetős szolgáltatásokkal új területeket, növekvő bevételt garantál, és az autók minden belső területét, felületét kiszolgálhatod.

A gőz technológia, nem csak tisztítást, hanem fertőtlenítést is nyújt egy lépésben, ami kimagaslóan vonzó erő lehet a mosódnak.

Milyen területekre használható a Prosis Gőz Automata, technológia?

–       minden olyan területre, amit eddig az önkiszolgáló autómosók elengedtek fizetés és szolgáltatás nélkül – tehát a teljes autóbelső

–       a zárt ajtós önkiszolgáló külső tisztítás után, a gőzpisztoly karral, vagy a gőzkárpittisztító fejjel új területeket tisztíthat minden autós, ember magának:

 Kárpittisztító kar:

Gőzpisztoly kar:

A Prosis Automata gőzös tisztítás egyenlő a vegyszermentes fertőtlenítéssel egy lépésben, mivel a forró gőz nem csak feloldja a szennyeződéseket, de egyben fertőtleníti az adott felületet.

A Prosis Automata nem bekevert vegyszeres tisztítást jelent, mivel a kárpittisztításhoz külön karral permetezheti az ügyfél a felületekre a tisztító folyadékot, amennyiben szeretné használni. Így a Prosis környezetbarát technológia még szélesebb ügyfélkört szólít meg (pl. azokat akik környezetbarát tisztítást keresnek, állatbarátokat, akik nem szeretik az illatos tisztítószereket).