Santoemma SW15 FOAM

Tartály14 l
Motor2 fokozatú motor (1500W)
Nyomás4 bar
Kompresszor350 W
Keverési arány1 rész tisztítószer, 4 rész víz
Kábelhossz10 m
Súly37 kg
Méret37x 55x 87 cm
Teljesítmény220-240V 50-60Hz

Az SW15-FOAM ideális gép a kárpittisztításhoz rövid száradási idővel. Speciális sűrű habot szór a tisztítandó felületre. Néhány másodperc múlva a szennyeződést a habbal együtt távolítható el.

Ellentétben a normál vizes és mosószeres oldattal, a sűrű hab nem hatol be a textil mélyébe, hanem csak a felületi rétegre hat, éppen ott, ahol a szennyeződés található. Ez kiváló tisztítási eredményt és nagyon rövid száradási időt tesz lehetővé.

Az új High Waterlift technológia tovább javítja mind a tisztítási, mind a szárítási időt. A hab páratartalma állítható.

Sőt, a Santoemma sűrű hab elszívókat fel lehet szerelni egy speciális pisztollyal, amely 50 mikronos turbóporlasztást tesz lehetővé, hogy a kárpit tisztítása után teljesen fertőtlenítse az autó belsejét. Ez a pisztoly levegő és nagyon kicsi, 50 mikron átmérőjű folyadékrészecskék keverékét tudja kipermetezni.

Kis méretük lehetővé teszi, hogy a részecskék a levegősugárban lebegjenek, és könnyen elérjék a környezet minden pontját. A fertőtlenítő sugár elérheti a kezelőtől 4 méterre lévő pontokat. A sugár megfelelő irányításával a kis közeg gyorsan és egyenletesen telíthető.

Az 50 mikronos turbóporlasztással a részecskék nagyon kevés nedvességet hagynak a felületeken, egyenletesen kötődnek, és néhány percig csak enyhén nedvesek maradnak. Ily módon a vegyszer a szükséges ideig képes hatni a fertőtlenítő tevékenység végrehajtásához. Az autó a fertőtlenítő kezelés után azonnal használatra kész. A fertőtlenítő részecskék a legnehezebben elérhető helyekre is eljutnak, beleértve a légkondicionáló csatornákat is.

1 óra alatt 20-30 ülés tisztítható vele.

Kapcsolatfelvétel