Hogyan szerezzünk megfelelő helyet egy álló gőzös autómosó számára?

A helyhez kötött gőzös autómosók az autómosó piac egyre dinamikusabban fejlődő szegmensét jelentik. Hogyan lehet megtalálni a megfelelő helyet? Tudja meg az alábbi cikkből.

Mit jelent egy álló gőzös autómosó nyitása?

Elöljáróban le kell szögezni, hogy az álló gőzös autómosó nyitása nem jár hosszas előkészítési folyamattal, mint a hagyományos vízi autómosóknál. Ha megtaláljuk a megfelelő helyszínt és felállítjuk a megfelelő szerkezetet (leggyakrabban két napon belül felállított sátorról van szó), szinte azonnal elkezdhetjük a munkát.

Hogyan válasszuk ki azt a helyet, amely a legtöbb előnnyel jár számunkra?

Természetesen a legjobb helyek a bevásárlóközpontokon belül vannak. Igyekezzünk autómosónkat is ilyen helyen működtetni. További számításba vehető helyszínek a nagy lakótelepeken és benzinkutakon belüli területek.

Ha olyan helyszínt találunk, amely érdekli és nem rendelkezik autómosóval, kérjük, forduljon a területvezetőhöz. A bevásárlóközpontok esetében az ingatlankezelő leggyakrabban a létesítmény menedzsmentje.

Ha a vezetőség reagál a javaslatra, akkor egy megbeszélésre kell készülni, hogy alaposan bemutassa a gőztisztító működésének előnyeit, különös tekintettel az ökológiai szempontokra.

Hogyan készüljünk fel az interjúra?

Készítsük el az ökologikus, álló gőzös autómosó koncepcióját. Ne felejtse el feltüntetni a környezetbarát működés legfontosabb szempontjait, valamint a vállalkozás működésének sajátosságaival és az autómosó üzemeltetésének műszaki szempontjaival kapcsolatos információkat:

-A jármű kívülről történő mosásához gőztisztítóra, mikroszálasra, vegyszerekre és gumiszőnyegre van szükségünk.

-Kb. 4 liter vizet használunk az autómosáshoz, ennek 70%-a elpárolog a légkörbe, további 10%-a mikroszálban gyűlik össze. A maradék, azaz kb 1 liter a mosott autó alá kerül.

-Az autómosás után a gumiszőnyegeket szárazon és nedvesen felporszívózzuk, a szemetes edény tartalmát konténerekben tároljuk, amit egy ilyen hulladékot begyűjtő és ártalmatlanító cég gyűjt be tőlünk.

-A mikroszálast átadjuk vegytisztításnak – itt is kell egy számlát az átvizsgálásról egy ellenőrzés esetén.

Érdemes pár videót a gőzzel történő autómosásról, fényképes dokumentációt, valamint környezetvédelmi szakvéleményt készíteni, ami a gőzös autómosás ökológiai vonatkozásait meséli el. Emlékezzünk arra, hogy a szakmai felkészültség és a megfelelő prezentáció a siker garanciája. Ha tetszik a koncepció, meg kell állapodnunk a szerződés feltételeiben – bérleti díj, a felhasznált víz és villany számlázása.

Kapcsolatfelvétel