Gőzös autómosó – üzlet járvány idején

Indokolt-e a jelenlegi piaci viszonyok között a gőzös autómosáshoz kapcsolódó vállalkozás működtetése?

Az utazási korlátozások és az autóipari ügyfelek viszonylag kisebb száma ellenére nyereségesek lehetnek a gőztisztító szolgáltatások? Ezek a leggyakrabban felmerülő kérdések, amelyeket mind a gőzautó-mosó formájában működő vállalkozók, mind az ilyen vállalkozás nyitásán gondolkodó vásárlók feltesznek.

Hogyan kell vállalkozást vezetni járvány idején?

Sok minden változott a járvány kezdete óta, mind az autótisztító iparban, mind a tágabb értelemben vett takarítóiparban. A következő bejegyzésben megpróbáljuk összefoglalni a gőzös autómosó szegmenshez kapcsolódó szolgáltatások nyújtásával kapcsolatos kérdéseket.

Szolgáltatások széles skálája

A gőzmosók sajátosságuknak és a különféle technológiai folyamatokhoz igazodó tartozékok széles választékának köszönhetően nem csak az autóiparhoz, hanem (sőt mindenekelőtt) a tágan értelmezett tisztítóiparhoz kapcsolódó takarítási szolgáltatások nyújtását is lehetővé teszik. A számos szolgáltatás nyújtásának képessége, valamint az emberek növekvő tudatossága a fertőtlenítés szükségességével együtt éppen ez a tényező az, ami miatt a gőztisztítók nemcsak nagyon ellenállóvá teszik a járvány okozta válságot, hanem lehetővé teszi cége forgalmának növelését, ill. segítség a járvány elleni küzdelemben…

Fertőtlenítés – erősödő tendencia

A 100 Celsius fokot meghaladó hőmérsékletű gőzsugarat előállító gőzgépek lehetővé teszik a megtisztított felületek alapos fertőtlenítését. Ez különösen fontos a jelenlegi időszakban, a COVID-19 vírusjárvány terjedésével. Annak ellenére, hogy nincsenek részletes tanulmányok, amelyek megerősítenék a gőz hatékonyságát a koronavírus elleni küzdelemben, a virológusok véleménye egyértelmű – a magas hőmérsékletű gőz képes hatékonyan inaktiválni a vírusokat (beleértve a koronavírust is). A steam hatékonyságát a vírusok elleni küzdelemben az is bizonyítja, hogy ügyfeleink körében megnövekedett érdeklődés a fertőtlenítés iránt, egyre több megrendelést kapnak a városi terek tisztaságának megőrzéséért felelős állami intézményekben. Kétségtelen, hogy a felületi fertőtlenítés egyre növekvő tendencia, amely a járvány megszűnése után is velünk marad.

Mit tisztíthatunk és fertőtleníthetünk?

A fertőtlenítés témája jelenleg szinte minden iparágat foglalkoztat, a nagy kereskedelmi láncoktól kezdve a futárcégeken át a sport- és oktatási intézményeken keresztül a gyógy- és masszázsszalonokon át a közintézményekig, amelyek akár drasztikus lépésekre is kényszerülnek a megfelelő szint fenntartása érdekében. a fertőtlenítésről. A mobil autómosók legfontosabb információja, hogy ezen intézmények nagy része külső cégek szolgáltatásait veszi igénybe, ami kétségtelenül minden fertőtlenítő szolgáltatást nyújtó mobil autómosó számára lehetőség. Ezt szem előtt tartva, az ajánlatunkat igénybe vevő vállalkozókkal folytatott tárgyalások során javasoljuk az ajánlat módosítását, és nagyobb hangsúlyt fektetni a fertőtlenítési szolgáltatásokra, és mindenhol „menjen ki” ajánlatával, ahol fertőtlenítésre van szükség. A gőzgépek fertőtlenítési eljáráshoz való felhasználására példákat találhat blogunk további cikkeiben.

Ózonozás és porlasztás – további profitlehetőség

Egy másik lehetőség gőzös autómosó forgalmának növelésére az ózonosítás és porlasztásos szolgáltatások bevezetése a kínálatába. Ezek a szolgáltatások nem csak az autó fertőtlenítését teszik lehetővé, hanem bármilyen zárt helyiség fertőtlenítését is. Járvány idején ez egy olyan szolgáltatás, amellyel minden takarító cégnek fel kell szerelnie.

Kapcsolatfelvétel