Szerezzen pénzt felszerelés vásárlására!

Ügyfeleink többsége, még akkor is, ha van készpénze, az általunk kínált finanszírozási formák mellett dönt. Kényelmes, mert az együttműködés részeként átfogó segítséget és minimális formalitást biztosítunk Önnek. Tanácsadónk széleskörű tapasztalata alapján segít a legmegfelelőbb finanszírozási forma kiválasztásában.

Bérlet 1 PLN vásárlásával

Ha most kezdi vállalkozását, és nem felel meg a lízingcégek követelményeinek, használja a hosszú távú bérleti lehetőséget 1 PLN-ért visszavásárlással. Irodánkban minden formalitást egy órán belül intézhet.

HACS támogatások

Szakterületünk támogatások megszerzése ügyfeleink számára, akik saját vállalkozást szeretnének nyitni vagy fejleszteni. Széleskörű tapasztalatunknak köszönhetően az adománygyűjtés igen magas hatékonyságával büszkélkedhetünk. Jelenleg a Helyi Akciócsoportok keretében zajlanak kiírások, amelyekből gőzös autómosók beszerzését lehet finanszírozni.

BGK hitelek

A vállalkozás indításához szükséges tőke megszerzésének másik lehetősége a Bank Gospodarstwa Krajowego (BGK) által kínált, 80 ezer PLN összegű kamatmentes kölcsön. PLN. A kölcsönök 30 év feletti munkanélkülieknek szólnak, akik saját vállalkozást szeretnének indítani. A hitelajánlat megtekintéséhez kattintson a linkre, és nézze meg, hogyan jutnak ügyfeleink könnyen finanszírozáshoz a BGK-tól.

Operativ lízing

Partnereinkkel együtt egy kiváló lízing ajánlatot készítettünk Önnek, amellyel kedvező feltételekkel finanszírozhatja

Kapcsolatfelvétel