Szállítóeszközök tisztítása, fertőtlenítése

A gőztisztítás és a fertőtlenítés a közlekedési eszközök tisztítási folyamatának állandó elemévé vált, ami a mai valóságban az eluralkodó járvány miatt rendkívül fontos. A megtisztított felületek magas hőmérsékletű gőzének köszönhetően eltávolítjuk a vírusokat, baktériumokat és egyéb kórokozókat, amelyek negatívan befolyásolhatják az utasok egészségét.

Tömegközlekedés

Az Optima gőzgépek nagymértékben javítják a tömegközlekedés tisztításának és fertőtlenítésének folyamatát. A speciális hegyeknek köszönhetően kiválóan alkalmasak buszok, villamosok és vonatok tisztítására. A gőztisztítási és fertőtlenítési folyamat kívül-belül is elvégezhető, így alaposan fertőtlenített felületek maradnak.

Kapaszkodók, fogantyúk és gombok fertőtlenítése

A gőz tökéletes minden olyan felület tisztítására és fertőtlenítésére, amellyel az utasok érintkeznek, így különösen érzékenyek a baktériumok, vírusok és egyéb kórokozók lerakódására. A 90 Celsius fokos gőz alaposan fertőtleníti a kapaszkodókat, fogantyúkat, gombokat és egyéb nehezen elérhető helyeket.

Egyéb szállítóeszközök tisztítása, fertőtlenítése

Sok ügyfelünk más közlekedési eszközöket, például repülőgépeket és helikoptereket is tisztít és fertőtlenít. A közlekedési eszközök tisztán tartásának szükségességének tudatosítása egyre erősödő tendencia, amely a járvány vége után is velünk marad, ami viszont összefügg a gőztisztító szolgáltatások iránti növekvő érdeklődéssel ebben a piaci szegmensben.

Jachtok és motoros csónakok tisztítása

A gőztisztítási és fertőtlenítési eljárás kiválóan alkalmas csónakok tisztítására is. A tengerparti régiók és a tavak közelében található városok különösen érdekesek az ilyen típusú szolgáltatások számára.

Teherautók és pótkocsik tisztítása

A tartozékok és tartozékok széles választékának köszönhetően a gőzmosók tökéletesek teherautók és pótkocsik tisztítására, lehetővé téve a tisztítási folyamatot anélkül, hogy a járműveket el kellene mozgatni.

Kapcsolatfelvétel