Gőztisztítás és fertőtlenítés az iparban

A gőz kiváló eszköz a különféle ipari szennyeződések eltávolítására. A gőzgépeket az elektromechanikai iparban, a vegyiparban és az élelmiszeriparban használják. Az ipari terek tisztítására szolgáló gőzberendezések előnye a vegyszerek és a víz jelentős csökkenése. A gőz tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket és zsírtalanítja a tisztított felületeket, jelentősen csökkentve azok kopását. Lehetővé teszi a tisztítási folyamat végrehajtását anélkül, hogy nagy mennyiségű szennyvíz keletkezne, és a jelenlegi termelési folyamatok leállítása nélkül.

Raktárak, válogató üzemek és logisztikai központok

A gőzgépek lehetővé teszik a tisztítási folyamat elvégzését anélkül, hogy le kellene állítania a jelenlegi folyamatokat olyan helyeken, mint például raktárakban, válogatóüzemekben vagy logisztikai központokban. Gőz segítségével tárolóhelyeket, üvegezéseket, lifteket, szállítószalagokat, acélszerkezeteket stb. takaríthatunk meg. Minden elenyésző vegyszer és víz felhasználásával történik. A tisztítási folyamat során gyakorlatilag nem keletkezik szennyvíz.

Elektromechanikai ipar

A gőz tökéletesen eltávolítja a zsírokat és zsírokat az ipari gépek felületéről, így az elektromechanikai ipar számos ágában felhasználható a berendezések tisztítási és karbantartási folyamataiban. A gőzfejlesztők a magas hőmérsékletnek és a speciális tartozékoknak köszönhetően rozsda-, festék- és lakkmaradványok eltávolítására, valamint a megtisztított felületek alapos zsírtalanítására is használhatók. A speciális fúvókák használatának köszönhetően a gőz kiválóan alkalmas gyártócsarnokok, acélszerkezetek, homlokzatok és üvegezések tisztítására is. A gőztisztítók ilyen jellegű alkalmazásának előnye a minimális vízfogyasztás és a munkavégzés lehetősége annyi hulladék keletkezése nélkül, mint a nagynyomású mosógépes mosásnál.

Élelmiszeripar

A gőztisztítás tökéletes az élelmiszeripar számos ágazatában. A feldolgozás és csomagolás során fellépő élelmiszer-szennyeződés hatékonyan kiküszöbölhető, ha a tisztítási folyamatokban magas hőmérsékletű gőzt használunk. Használata mindenféle baktériumot és vírust eltüntet vegyszerek és tisztítószerek használata nélkül. A professzionális gőzfejlesztők használhatók hal- és húsfeldolgozó üzemekben, pékségekben és cukrászdákban, tejüzemekben, vágóhidakon, italiparban, palackozó üzemekben és szőlőültetvényekben. A gőzkészülékek gyártósorok, padlók, falak, munkafelületek, gépek, szállítószalagok, extruderek, légkondicionálás, fűtés, sütőkemencék és állványok, hűtőszekrények és hűtők, szellőztető burkolatok stb. tisztítására használhatók. Gőz felhasználása az élelmiszeriparban lehetővé teszi a magas szintű tisztaság és higiénia fenntartását, miközben csökkenti a víz- és vegyszerfelhasználást.

Vegyipar

A gőzgépek tökéletesek ipari terek, gyártósorok és vegyipari üzemek gépeinek tisztítására. A magas hőmérsékletnek köszönhetően a gőz lehetővé teszi a megtisztított felületek zsírtalanítását nagy mennyiségű vegyszer és víz használata nélkül. A gőz nagyon alacsony páratartalmának köszönhetően nedvességre érzékeny elektronikai alkatrészek tisztítására használható. A gőzgenerátor a tökéletes megoldás számomra. gyógyszergyárak, tisztító- és kozmetikai üzemek számára.

Vízszolgáltató cégek

Az Optima gőzkészülékek egyre népszerűbbek a víz- és szennyvízipari cégeknél. Elsősorban műanyag csövek, csatlakozások, szelepek és csapok leolvasztására szolgálnak. Az Optima gőzgépeket főleg vészhelyzetekben használják, ahol gyors reagálásra és mobilitásra van szükség. Egész évben könnyen használhatók olyan tevékenységekhez, mint a gépek, helyiségek és autópark takarítása.

Kapcsolatfelvétel