A Green Steam gőztisztító gépei hatékony fegyvert jelentenek mindenféle allergén és atka ellen. A készülékek ideálisak szállodai terek, szobák, konyhák és fürdőszobák átfogó tisztítására és fertőtlenítésére.

Szállodák és panziók

A gyakori vendégcsere miatt a szállodai és vendégházi személyzetnek gyorsan és hatékonyan kell kitakarítania a szobákat a magas szintű tisztaság megőrzése mellett. A gőztisztítás egy alternatív módszer, amely lehetővé teszi a tisztítási folyamat hatékony végrehajtását, biztosítva a magas szintű tisztaságot.

Gyógyfürdő, medencék és masszázsszalonok

A gőztisztító készülékek tökéletes megoldást jelentenek gyógyfürdőkbe, szaunákba, törökfürdőkbe, uszodákba és masszázsszalonokba. A magas hőmérsékletnek köszönhetően a gőz fertőtlenít, eltávolítja a baktériumokat, gombákat és a penészt. A gőz tökéletes felületek és tárgyak tisztítására nedves környezetben.

Gasztronómia

A gőztisztító berendezés jól működik a szállodák konyháiban és a vendéglátó egységekben is, lehetővé téve a magas szintű tisztaság és higiénia fenntartását a munkahelyen. A magas hőmérsékletnek köszönhetően a gőz nemcsak tisztítja, hanem fertőtleníti is a felületeket, így jelentősen csökkenthető a vegyszerek használata.

Kapcsolatfelvétel