Fertőtlenítés a COVID-19 elleni küzdelemben

Az általunk kínált fertőtlenítő eszközök három megoldásra fókuszálnak: gőzfertőtlenítés (közvetlenül a felületen magas hőmérsékleten működtetve), ózonosítás (kórokozók eltávolítása a levegőből) és száraz párás fertőtlenítés (mind felületek, mind a levegő fertőtlenítését teszi lehetővé). Mindhárom módszer hatékony és bevált módszer a COVID-19 elleni küzdelemben.

Gőzfertőtlenítés

A gőzfertőtlenítő eszközök hatékony harcot tesznek lehetővé olyan baktériumok, vírusok és egyéb kórokozók ellen, amelyekkel gyakorlatilag mindenki nap mint nap érintkezik. A 90 Celsius-fok feletti gőz elpusztítja a baktériumokat és inaktiválja a vírusokat, megakadályozva azok elszaporodását és az emberek megfertőzését.

A gőz fertőtlenítő tulajdonságai lehetővé teszik a megfelelő higiéniai szint fenntartását a közterületeken, tömegközlekedési eszközökön, irodákban, üzletekben, masszázsszalonokban és más olyan helyeken, ahol emberek tartózkodnak. A gőztisztítás és fertőtlenítés folyamata abból áll, hogy a fertőtlenítő gépek által generált forró gőzáramot a tisztítandó felületre irányítják, ezzel eltávolítva az összes kórokozót. A gőzfertőtlenítő gépek, mint a koronavírus elleni küzdelem eszközei, különösen hasznosak olyan felületek fertőtlenítésére, amelyek különböző okokból nem tisztíthatók vegyszerekkel, például kárpitozott bútorok, kanapék stb. Gőzfertőtlenítő eszközök használata a koronavírus elleni küzdelemben az ilyen típusú A felületek szerepelnek az Egyesült Királyság kormányának a koronavírus elleni küzdelemre vonatkozó ajánlásainak hivatalos listáján. Az országos kiadványokban is elismerik a koronavírus elleni védekezést szolgáló gőzfertőtlenítést, ahol a ruhák és arcmaszkok fertőtlenítésére 90 fokos gőzt ajánlanak.

Ózonozás

Az ózonos fertőtlenítés tökéletes kiegészítője a gőzfertőtlenítési folyamatnak. A gőzzel ellentétben az ózon nem lokálisan fejti ki hatását, hanem az egész helyiségben szétszóródik. Ez a gőzfertőtlenítő gépek kiegészítéseként alkalmazott fertőtlenítési forma még jobb eredményeket tesz lehetővé, kiküszöbölve a levegőben lebegő vírusokat és baktériumokat.

Porlasztás és fertőtlenítés száraz köddel

Olyan megoldásokat kínálunk, amelyek lehetővé teszik a száraz köddel történő fertőtlenítést irodákban, autókban, kommunikációs eszközökben és az iparban. Az általunk kínált eszközök lehetővé teszik a belső terek 7 vagy 50 mikronos részecskékkel történő fertőtlenítését, így biztosítva a COVID-19 elleni hatékony harcot.

Mobil fertőtlenítés

A mobil fertőtlenítés a gőzös autómosók piacának gyorsan növekvő ága. A mobil gőztisztítók tökéletesen illeszkednek a dinamikusan fejlődő fertőtlenítési piachoz. A mobil gőzegységekkel felszerelt gőzfertőtlenítő készülékek és ózongenerátorok közterületek, irodák, ipari üzemek és oktatási létesítmények tisztítását és fertőtlenítését teszik lehetővé. A mobil gőzfertőtlenítés egy olyan szolgáltatás, amely rohamosan növekszik mind a progresszív koronavírus-járvány, mind az ügyfelek általánosan növekvő tudatossága és a fertőtlenítő szolgáltatások iránti növekvő igény miatt. A gőzfertőtlenítés lehetővé teszi az eddig csak autómosási és -takarítási szolgáltatást nyújtó mobil autómosók szolgáltatásainak bővítését is.

Járművek gőzfertőtlenítése és ózonozása

A gőzfertőtlenítő gépek és az ózongenerátorok egyaránt tökéletes megoldást jelentenek az autómosók számára, amelyek a járványok korszakában egyre gyakrabban bővítik szolgáltatásaik körét a fertőtlenítő szolgáltatásokkal, illetve az autóflottával rendelkező cégekre, intézményekre is. Az autómosóknak kiemelt figyelmet kell fordítaniuk a vásárlók változó elvárásaira, akik a koronavírus-járvány korszakában a szokásos autómosás mellett egyre gyakrabban várják el a belső fertőtlenítést. Ilyen helyzetben gyakorlatilag minden autómosót fel kell szerelni ózongenerátorral és gőzfertőtlenítő berendezéssel, hogy alkalmazkodni tudjon a piacon uralkodó trendekhez. Az egyre gyakrabban gépjárművek fertőtlenítésére szolgáló berendezéseket vásárló cégek példája a járművezető-képző központok, amelyek a gőzfertőtlenítésnek és az autóbelsők ózonozásának köszönhetően versenyelőnyre tesznek szert. A gőzfertőtlenítési folyamat az ózonos fertőtlenítéssel kombinálva lehetővé teszi a vírusok, baktériumok és gombák eltávolítását az autó minden részéből, beleértve a légkondicionálót és más nehezen elérhető helyeket is.

Az autók fertőtlenítési folyamatait rendszeresen el kell végezni, hogy biztosítsák a felhasználók lehető legmagasabb szintű biztonságát. Ha gyakori az autóhasználók cseréje, mint például a járművezetőképző központok esetében, gyakorlatilag minden használat után fertőtleníteni kell az autót. A gőzfertőtlenítő berendezések és az ózongenerátorok hatékonyan reagálnak erre az igényre.

Gőzfertőtlenítés közterületeken

A gőzfertőtlenítő gépek kiválóan alkalmasak a közterek fertőtlenítési folyamataira, eltávolítva a kórokozókat, vírusokat és baktériumokat a megállók, óvóhelyek vagy játszóterek elemeinek felületéről. A gőzfertőtlenítést széles körben alkalmazzák az önkormányzati hivatalok, ami lehetővé teszi a koronavírus elleni hatékony harcot és a vegyszerek megtakarítását. A rendszeres, 90 Celsius fokot meghaladó forró gőzzel történő fertőtlenítés biztosítja a városi terek használóinak biztonságát.

A fertőtlenítést gőz segítségével végző önkormányzatok és egyéb közintézmények saját erőből, saját forrásból gőzgépeket használnak a fertőtlenítéshez, és ezt a folyamatot külső cégekre bízzák. Itt kulcsfontosságú az Optima gőzgépek sokfélesége. A tartozékok sokféle tisztítási és fertőtlenítési folyamathoz való hozzáigazítása lehetővé teszi a folyamat kényelmes és hatékony végrehajtását. A közintézményeken kívül a közterületen működő magánszemélyek is egyre gyakrabban döntenek úgy, hogy gőzzel végzik a fertőtlenítést. Gőzfertőtlenítés mellett döntött például az InPost, amely Optima gőzgépekkel takarítja csomagszekrényeit.

Kapcsolatfelvétel