Tisztítás és fertőtlenítés egészségügyi intézményekben

Gőzfertőtlenítés a kórházakban

A gőz kiváló eszköz az egészségügyi intézményekben található mindenféle kórokozó elleni küzdelemhez. A gőzt mind a kórházakon belüli helyiségek tisztítására használják – várók, sürgősségi helyiségek és irodák, mind pedig külső terek, ahol betegek tartózkodnak. A Lengyelországban uralkodó járvány miatt ebben az időszakban rendkívül fontos a megfelelő tisztítási eljárások betartása.

Orvosi rendelők fertőtlenítése

A Steam lehetővé teszi az összes felület alapos fertőtlenítését az orvosi rendelőkben, fogorvosi rendelőkben és más egészségügyi létesítményekben. A gőztisztítás olyan helyeken is működik, mint a rehabilitációs és masszázsszobák. A gőzfertőtlenítés lehetővé teszi a vegyszerek használatának csökkentését és a megfelelő higiéniai szint biztosítását mind az orvosok, mind a pácienseik számára. A gőz kiváló eszköz a készülékek, ágyak és asztalok, valamint sík felületek, például falak, mennyezetek és padlók fertőtlenítésére. A gőztisztítók tökéletesek tükrök és üvegezések tisztítására is, így a felületek szárazak, zsírtalanok és csíkmentesek maradnak.

Mentőautók tisztítása, fertőtlenítése

A gőz használata a mentőautók rendszeres tisztítására kiváló és bevált megoldás a tisztaság és a megfelelő szintű fertőtlenítés biztosítására mind a mentőautó belsejében, mind a külső felületein. A gőz előnye, hogy problémamentesen működik mind a sík felületek, mind a hagyományos tisztítási módszerekkel nagyon nehezen elérhető zugok tisztításánál.

Kapcsolatfelvétel